Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dávno, co herec John Stamos (54) oznámil zásnuby se svou jednatřicetiletou partnerkou Caitlin McHugh, a je tu další novinka. Hvězda sitkomu Plný dům se těší na prvního potomka.

„Vždycky jsem chtěl být tátou. Ale nejdřív jsem musel zapracovat na sobě,“ cituje herce magazín People. Co se dětí týče, měl prý pocit, že ‚ten vlak už odjel‘ - dokud jeho partnerka nezjistila, že je těhotná. To také uspíšilo jejich zásnuby. „Tak jako tak jsem si ji chtěl vzít,“ řekl herec.

Herečku z Upířích deníků či seriálu Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti John o ruku požádal v Disneylandu. Tomu uzpůsobil i následné oznámení na sociální síti. Bylo kreslené se dvěma postavičkami před ikonickým zámkem (z Popelky) a s popiskem: „Vyslovil jsem se...řekla ano!...a žili jsme šťastně až do smrti“.

Podle Daily Mailu měl herec již v listopadu přátelům naznačovat, že bude otcem. „Mít děti byl vždycky můj plán. Jen mi to trvalo déle, než jsem předpokládal. Bylo by hrozné nemít děti. Konečně jsem našel tu správnou ženu - dokonalou ženu,“ řekl.

A ‚paní dokonalá‘ mu lichotky vrací stejnou měrou: „Výraz Johnovy tváře, když jsem mu řekla, že budeme mít dítě, byl k nezaplacení. Byl to výraz muže, který chtěl rodinu, ale nebyl si jistý, jestli mu bude dopřána. Tak bude!“ uvedla s tím, že si je jistá, že Stamos bude skvělým otcem. S dětmi to prý umí báječně. Zkušenosti ostatně sbíral už zamlada ve zmíněném Plném domě.

Reklama

Další články

Načítám