Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Dárky na poslední chvíli pro celou rodinu? Nepodceňujte sílu „měkkoušů“! Kvalitní povlečení s originálním motivem zkrátka potěší každého! Nakupujte nyní za ty nejvýhodnější ceny s garancí doručení do Vánoc. Akce platí do 20. 12. 2017 nebo do vyprodání zásob.

Absolutní bestseller

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pořiďte si i vy nejoblíbenější motiv konopných listů na kvalitním bavlněném povlečení Aromatica. Syté zelené barvy prozáří vaši ložnici a příjemný materiál zaručí kvalitní spánek. Nabízíme v několika rozměrech. V nabídce také prostěradla a další produkty se stejným motivem.

Veselí sobíci pro celou rodinu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Originální vánoční povlečení s motivem sobíků potěší nejen děti. Veselé barvy a kouzelný motiv vnesou do vašeho domu tu pravou vánoční pohodu. Nabízíme v několika rozměrech. Vyrobené z kvalitní 100% bavlny, v nabídce také ve flanelovém provedení.

Povlečení pro všechny zmrzlíky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejoblíbenější motiv Aromatica v zimní variantě z mikroflanelu pro všechny zmrzlíky. Odbourejte každodenní stres silou harmonického souladu zelených barev a měkoučkého hřejivého materiálu, ze kterého se vám nebude chtít vstávat. Mikroflanel se vyznačuje větší hustotou vláken, proto je na dotek ještě jemnější než oblíbený mikroplyš. Nabízíme v několika rozměrech.

Oblíbené puntíky za jedinečnou cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení s oblíbeným motivem puntíků přinese retro eleganci do každého interiéru. Svěží zelená prozáří váš interiér a díky oboustrannému provedení je povlečení ideální ke kombinování. Jedna strana je zelená s bílými puntíky, druhá bílá se zelenými puntíky. Příjemná 100% bavlna zajistí maximální pohodlí. Nabízíme v několika rozměrech.

Špičková kvalita

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Harmonické bavlněné povlečení v přírodních barvách navodí dokonalou pohodu ve vaší ložnici. Je vyrobené z příjemné bavlny pro dokonalé pohodlí při spánku. Díky kvalitnímu zpracování i potisku je zaručena rozměrová i barevná stálost, povlečení vám tak bude zaručeně sloužit dlouhou dobu.

Další články

Načítám