Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

James Corden (39) a jeho žena Julia Carey (38) se v úterý stali trojnásobnými rodiči. Manželé do rodiny přivítali dcerku. „Maminka i dítě jsou v pořádku. Nemůžeme se přestat usmívat,“ uvedl moderátor prostřednictvím sociální sítě.

Publiku jeho The Late Late Show to sdělil zpěvák Harry Styles, který to za něj narychlo vzal. „Předtím, než jsem přišel, jsem byl v nemocnici, a vypadá jako James. Hlavně proto, že James vypadá jako obří dítě,“ smál se Styles a publikum s ním. Corden stejně jako výkonný producent show pak Stylesovi svorně poděkovali, že zaskočil, i když to bylo na poslední chvíli.

James a Julia už vychovávají pětiletého syna Maxe a dvouletou dcerku Carey a již dříve uvedli, že třetí dítě už bude poslední. Ale člověk míní.... „Říkal jsem, že bychom měli skončit se dvěma, a teď čekáme další,“ uvedl v průběhu manželčina (zatím) posledního těhotenství Corden.

Reklama

Další články

Načítám