Hlavní obsah
Článek

Na přelomu 80. a 90. let se řadila mezi nejzářivější hollywoodské hvězdy, teď už raději stojí za kamerou. V civilu je Jodie Foster (55) naprosto nenápadnou ženou, která netouží po pozornosti.

Slavná herečka má své sbírce dva Oscary. Prvního jí v roce 1989 zajistilo drama Znásilnění, druhého o tři roky později získala za hlavní roli v kultovním hororu Mlčení jehňátek. Jodie si vždy přísně střežila své soukromí a nikoho si jen tak nepustila k tělu. V roce 2014 nic netušící fanoušky šokovala svatbou s fotografkou Alexandrou Hedison. O své sexuální orientaci totiž neměla dříve potřebu mluvit.

V roce 1992 magazín People zvolil Jodie Foster nejkrásnější ženou planety. Pětadvacet let se na její tváři samozřejmě podepsalo. Herečka vždy sázela na přirozenost a nepatří k celebritám, které mají potřebu popírat svůj věk. To, že ji lidé na ulici nepoznávají, ji nejspíš netrápí.

Na filmovém plátně se Jodie naposledy objevila v roce 2013 ve sci-fi Elysium. Loni do kin uvedla drama Hra peněz, v němž režírovala Julii Roberts a George Clooneyho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám