Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skoro stejně pohledů jako Eva Perkausová (30) přitahovala na akci, kde se křtil její kalendář, moderátorčina jmenovkyně zpěvačka Eva Burešová. Mladá maminka se půl roku po porodu syna Nathaniela oblékla hodně sexy. Pod průsvitným topem ukázala podprsenku a opět ploché bříško.

"Děkuji na pochvalu, já jsem měla pocit, že jako máma už sexy být nemůžu. Řekla jsem si, že se trochu poodhalím, když jde o křest spojený s Playboyem," vysvětlila, proč zvolila právě tento outfit. "Ale bylo by zajímavé téma nafotit fotky nás maminek, mne, Míšu Tomešovou nebo Emmu Smetanu," vypočítala další mladé matky, které mají po porodu skvělou figuru. "Já jsem tedy se svojí spokojená," dodala.

Hubnutí šlo ovšem Evě skoro samo, což jí i leckdo vyčetl při debatě na její zdi na sociální síti. "Mám štěstí, že jsem ze sedmdesáti kilo zase nazpátek na osmačtyřiceti. Ale je potřeba to ještě zpevnit, protože v oblečení je to dobrý, ale nahá se ještě necítím. Zadek a nohy ještě mají rezervy," dodala Eva, která se už pomalu chystá cvičit. Dříve nemohla, protože těhotenství odnesla diastázou, velkým rozestupem břišních svalů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám