Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Stromeček má nastrojený, cukroví už skoro napečené, a tak vyráží za svými fanoušky s vánočními songy i svými hity. Zpěvačka Monika Absolonová (47) odstartovala své vánoční turné Až do nebes tuto sobotu v Ostravě. Během představení několikrát odbourala nejen diváky, ale i sama sebe.

„Jsem zvědavá, co budu dělat za pár let, když už teď se během pár vteřin spolehlivě dojmu a začnu plakat,“ přemítá s úsměvem Monika, která kromě zpěvu stihla během představení střídat vánoční čelenky, tančit, ale také, jak už je u ní zvykem, vyprávět fóry.

Svou formu smrtelně vážně nebere a z pár kil navíc si udělá ještě srandu. „Postavu nemám úplně ideální, a ještě si klidně pořídím stříbrné rozšiřující šaty. Ale je mi to nějak jedno,“ směje se Monika, která přiznává že při společném pečení cukroví s mámou a babičkou systematicky ujídá.

„Umývám formičky, ujídám cukroví, sleduju tu rodinnou pohodu a je mi fajn,“ dodala k době adventu zpěvačka, která v rámci svého turné Až do nebes potěší své fanoušky už dnes v Českých Budějovicích, v pondělí 18. prosince v pražské Lucerně a ve středu 20. prosince v Brně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám