Hlavní obsah
Článek

Dana Morávková (52) se na obrazovce momentálně objevuje jako utrápená, partnerem týraná žena, ale skutečnost nemůže být scénáři její role Zdeny v Ordinaci vzdálenější. Jen se podívejte na nové snímky, které spokojená manželka hudebníka Petra Maláska nafotila se svou, dá se říct, dvorní fotografkou Klárou Bartheldi. Ta Danu částečně svlékla a nasnímala ji jako dráždivou femme fatale.

„Klárku jsem objevila před třemi lety a od té doby spolupracujeme poměrně často a velmi rády. Líbí se mi její práce, a především její přístup. To vám asi každá herečka potvrdí, že vztah mezi herečkou a fotografem je v jistém slova smyslu intimní. Musíte mu věřit. A já Klárce věřím bezmezně,“ uvedla Morávková a z fotek je znát, že jsou s fotografkou naladěné na stejnou vlnu. Vedle zamýšleného sex-appealu z nich čiší i velká pohoda.

Jako modelka se Morávková v poslední době objevuje poměrně často. Nejen optikou Kláry Bartheldi, ale nedávno se prošla i po módním mole, když ji ke spolupráci přizvala Natali Ruden.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám