Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Petr Kolář po své aférce s biletářkou z divadla se místo flirtování s cizími ženami vrhl do práce a čekal, až mu odpustí jeho žena a matka dvou synů Zuzana. A jen tak mimochodem pro ni nazpíval písničku, po které by snad svému nevěrníkovi odpustila každá. Zvlášť když je v interpretaci stříbrného slavíka.

Zuzana vyslechla jeho prosbu, kdy v písni žádá o poslední šanci. "Tohle se může stát v každém manželství. O rozvodu se u nás neuvažuje," potvrdila i Super.cz. Sama si také bolest léčila v divadle, po mateřské dovolené s mladším synem se vrátila na prkna, co znamenají svět, a hraje v muzikálu Osmý světadíl v pražském divadle Kalich.

Paradoxní je, že Kolář natáčel desku ve Spojených státech a tak vlastně nemohl ani strávit léto s rodinou. Zuzana se syny jela sama na dovolenou do Chorvatska. Ale možná i pauza, kdy se neviděli, pomohla ke klidovému vyřešení situace.

Jinak Kolář vedle natáčení v Americe zvolil i další postupy, které v minulosti nedělal. "Založil jsem si svou oficiální stránku na facebooku, přes kterou komunikuji s fanoušky. Snažím se, aby díky ní věděli moji příznivci všechno první a aby se vždycky dozvěděli i o něco víc, než ostatní," říká Kolář.

Písnička Navzdory hříchům je součástí desky Čas nás naučí, která vychází už 24. října a na Super.cz je možné si ji poslechnout už nyní.

Reklama

Další články

Načítám