Hlavní obsah
Článek

Tolik údivu snad žádný jiný člověk v českém šoubyznysu v roce 2017 nevzbudil! Snad všichni se podivovali nad tím, jak hluboko je možné klesnout a ještě níž při každém jeho dalším vyjádření. Už tušíte, který člověk vzbudil letos největší emoce?

Řeč je samozřejmě o Ondřeji Koptíkovi. O tom by nikdo nic nevěděl, nebýt toho, že se mu před časem podařilo sbalit herečku Hanu Gregorovou (71). Když vešel jejich vztah ve známost, hodně lidí se dvojici vysmívalo, což ale temperamentní Slovenku utvrdilo jen víc v tom, aby románek s Ondřejem dál pokračoval.

Ještě letos v únoru to mezi nimi jiskřilo, ale v září jejich rozchodem odstartoval největší skandál roku. Hana Ondřeje vykopla kvůli drogám, když byl tři dny v těžkém rauši a udělal ostudu v nemocnici, kde ho nakonec i přikurtovali na psychiatrii.

Jenže Koptík místo toho, aby sklopil uši a omlouval se, začal zhrzeně útočit. Vadilo mu, že si jeho ex „dovolila“ nereagovat ani na láskyplné zprávy, ale ani na výhrůžky. Tak se odkopal.

„Miloval jsem ji. Jsem zhrzený. Vezměte si, že vás někdo opustí! Fakt mě to mrzí. Zvlášť od pětašedesátileté paní!“ prohlásil překvapivě.

Prý až situace, kdy jeho bývalá láska skončila v nemocnici, pohnula s jeho svědomím.

„Ve všem jsem lhal,“ přiznal. Vše patrně způsobilo to, že si uvědomil, kolik by na něm Hana Gregorová mohla vysoudit, proto si posypal popel na hlavu.

Tak uvidíme, jestli to byla definitivní tečka za „mediální kariérou“ slavomana Ondřeje Koptíka, nebo se ještě někdy odněkud vyloupne!

Reklama

Další články

Načítám