Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Daniela Peštová (53) poté, co uzavřela lukrativní smlouvu s kadeřnickým salonem, začala s experimenty s účesem. Když usedla v porotě vlasové show, měla na hlavě kudrnek jako středně vzrostlý pudl. A byla tak spokojená, že se rozhodla, že si vlasy neumyje.

"Dali si na mně hodinu práce. Mýt si to nebudu, i když vím, že zítra to bude hodně avantgardní," řekla Super.cz topmodelka, která sebou jako v poslední době často vzala i čtrnáctiletého Yanicka, jemuž říká Janík, s jeho přítelkyní. Peštová podporuje své děti v zájmu o módu. Yanick fotí, devítiletá Elle předvádí na přehlídkách.

"Je to jejich rozhodnutí, čemu se budou nakonec věnovat, je otázka času," míní manželka zpěváka Paľa Habery. Zrovna tak nemluví synovi ani do toho, jak si upravit vlasy. Yanick totiž plánuje výrazný barevný experiment. Jsme zvědaví, jak dopadne.

Účesy na galavečer Aichi show obdivovat i Sámer Issa s kolegyní Natalií, s níž odjíždí na fashion week do Moskvy. "Nejvíc mě baví právě Nataiin účes. Sám jsem ho vymyslel," tvrdil. Moderátor akce Libor Bouček zase dává přednost účesu, který nosí jeho partnerka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám