Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Rok 2016 byl pro Dwaynea Johnsona (45) naprosto přelomový. Magazín People jej zvolil nejpřitažlivějším mužem planety a podle Forbesu vydělal ze všech herců největší balík. Hromotluk s přezdívkou The Rock pokračuje v úspěšném tažení.

V žebříčku nejvýdělečnějších filmových hvězd musel letos Dwayne ustoupit Marku Wahlbergovi. Jeho 65 miliónů dolarů stačilo jen na druhé místo. Na vrchol si už hvězda série Rychle a zběsile sáhla, teď slaví další rodičovský úspěch.

Na jaře bude The Rock trojnásobným tatínkem. Radostnou novinkou se s partnerkou Lauren Hashian pochlubili na Instagramu. „Jasmine by ráda oznámila důležitou novinku. Bude to holka!“ napsali rodiče k fotce jejich dvouleté dcerky, která už se těší na sestřičku.

O pár hodin později Dwayne a Lauren dorazili na losangeleskou premiéru filmu Jumanji: Vítejte v džungli! Herec své novince nemohl udělat lepší propagaci. Nastávající maminka v červených asymetrických šatech ukázala pořádné bříško a film měl o reklamu postaráno. Dwayne se i potřetí dočká holčičky. Z rozvedeného manželství s Dany Garcií má šestnáctiletou dceru Simone.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám