Hlavní obsah
Článek

Ranní zpravodajská relace o počasí se v Argentině stala tak populární, že kvůli ní pánové údajně přicházejí pozdě do zaměstnání. Pokles pracovní morálky má na svědomí sexy rosnička Sol Perez.

Sláva třiadvacetileté moderátorky už dávno přesáhla televizní obrazovku. Úspěch slaví také na sociálních sítích, kde má přes dva milióny fanoušků. Největší obdiv samozřejmě sklízí její fotky v plavkách. Sol Perez se totiž pyšní dokonalou figurou a na Instagramu toho může ukázat podstatně více než ve vysílání.

Sexy rosnička, v jejímž podání pány netrápí ani zprávy o nepříznivém počasí, nyní ukázala fotku z posilovny. Dokonalou postavu nemá zadarmo a musí na ní pořádně dřít. Výsledek ovšem stojí za to. Sol se může pochlubit naprosto fantastickým zadečkem.

Ve fitku si krásná Argentinka dává pořádně do těla, jídelníček ale příliš neřeší. „Jím úplně všechno. Nic si nezakazuji. Když na něco mám chuť, tak si to prostě dám. Nejčastěji jím kuřecí maso a ryby kvůli vysokému obsahu proteinu,“ tvrdí ozdoba sportovního kanálu.

Reklama

Další články

Načítám