Hlavní obsah
Článek

Zkoušení nového muzikálu Robinson má být v plném proudu, ale nemůže probíhat podle plánu. Řada hlavních představitelů vážně onemocněla. Režisér muzikálu Jiří Adamec (76) tak musí operativně zkoušení upravovat tak, aby se vše zvládlo a do březnové premiéry v divadle Hybernia bylo vše na sto procent nazkoušeno.

Hvězda seriálu Pojišťovna štěstí a show Tvoje tvář má známý hlas Miroslav Etzler (59) má zápal plic. I přesto na pár minut dorazil na tiskovou konferenci muzikálu. Zdržel se ale jen pár minut, zdravotní stav mu delší setrvání nedovolil.

Pro antibiotika z tiskové konference běžela i Kateřina Brožová (56). "Mám těžkou virózu, ze které se nemůžu už dva týdny vyhrabat. Začínám brát druhá antibiotika, věřím, že to bude lepší a brzy budu zase v pořádku," řekla Super.cz Kateřina.

S nemocí se potýká také alternant Daniela Hůlky (55) v titulní roli Robinsona, muzikálový zpěvák Peter Strenáčik. "Pan Etzler má vysokou horečku a na chvíli alespoň přišel, Kateřina je také nemocná. Druhý Robinson také sotva žije a je nemocný. Trošku nás virus pronásleduje a práce se nám komplikuje. Zatím jsme to nemuseli zastavit, musím jen operativně upravovat zkoušky, pracujeme intenzivně každý den a věříme, že se muzikál bude divákům líbit stejně jako nám," dodal režisér muzikálu Jiří Adamec.

Reklama

Další články

Načítám