Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený zpěvák Jakub Smolík (58) se pochlubil svým rodinným štěstím. Dcera Petra (11) a syn Jakub (6), které má s o pětadvacet let mladší manželkou Petrou, mu dělají jen samou radost a tatínek jim věnuje každou volnou chvilku.

Naposledy vzal děti na křest knihy svého kamaráda Richarda Bergmana. Ten spolu s Martinem Ondřejem napsal knížku Nový návrat malého prince a Smolík se hned těšil, jak se do pokračování legendárního díla Exupéryho pustí společně se svými ratolestmi.

„Pohádek je na světě stále málo. Byla doba, kdy jsem pro své dvě děti dokonce pohádky sám vymýšlel. V téhle je dobro, které vítězí nad zlem, je v ní mnoho moudrého a poučného pro nás všechny,“ nechal se slyšet zpěvák, jemuž Bergman otextoval hity jako Paleta života, Poslouchej lásko, Jen Pán Bůh ví, Tak mě tu máte, Návrat a řadu dalších. A jak je vidět, děti se na křtu tvářily hodně nadšeně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám