Hlavní obsah
Článek

Modelce Tereze Budkové (33) se poté, co si nechala o jedno číslo zvětšit poprsí, změnil život. A to jak pracovní, tak soukromý. Má teď více zakázek a užívá si i nový vztah s hokejistou NHL, brankářem Ondřejem Pavelcem.

"Cítím se líp a to je pro mne hlavní. Určitě se mi zvedlo sebevědomí a mám víc možností ve výběru plavek a prádla, nemusím si vybírat jen ty vycpané, ale můžu si dovolit i ty nevyztužené. Další důvod byl samozřejmě i kvůli práci. Jestli jsem předtím měla práci hlavně v oblasti prádla a plavek, tak teď jí mám ještě o to víc," svěřila Tereza na párty kliniky plastické chirurgie, kde si nechala poprsí vylepšit.

S jejími vnady je samozřejmě spokojený i Ondřej, s nímž ovšem Tereza netráví kvůli práci tolik času jako běžné hokejové partnerky. "Ale nemá nic proti tomu, abych pracovala. Když řeknu, že letím za ním, tak klidně práci odmítnu. Jde to skloubit, tak nemá proč být naštvaný," míní modelka.

Za svojí láskou už odletí každou chvíli, aby s ním strávila už druhé Vánoce. "Budu tam do 4. ledna. Už mám něco napečeno, tak to povezu s sebou, vánoční dárky nakoupím až v Americe. Salát uděláme spolu a pokud jde o kapra, toho ani jeden z nás moc nemusíme. Bude řízek a obalit ho zvládnu v celozrnné mouce, která tam k dostání je, a navíc líp drží," prozradila své plány na svátky Budková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám