Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S prezidentkou Kapky naděje Vendulou Pizingerovu (52) jsme byli vybírat modely a doplňky na tradiční koncert ve prospěch nadace, který v pátek večer odvysílá v přímém přenosu TV Prima a vystoupí na něm mj. Marie Rottrová (82), Monika Absolonová (47), Leona Machálková (56) i řada jejich mužských kolegů.

Ani Vendula nemůže být za Popelku, takže letos vystřídá dokonce tři róby. Jednu od své dvorní návrhářky Taťány Kovaříkové, dvě z luxusní půjčovny společenských šatů. "Nad tím, abych si všechny modely pořizovala, a šperky k nim také, opravdu neuvažuju. Jsou důležitější věci v životě. Řeším to jako hodně žen půjčovnou," vysvětlila nám Vendula, které s výběrem vhodných šatů pomáhal stylista stejně jako se šperky. Zvolil zelené, které zajímavě ladily s jejím tetováním, a fialové, které zdůrazní její přednosti. Na ty od Táni si máme počkat až na samotný slavnotsní večer.

"Většinu svých šperků, které nosím, mám od manžela Pepy. Slavnostní událost ale vyžaduje něco speciálního. Zároveň ale nechci působit úplně okázale, takže jsem musela odmítnout nabídku firmy, která ozdobila na České slavíky Lucii Bílou (58). To už by bylo trochu moc," vzpomněla si Vendula na Lucčin náhrdelník a doplňky, jejichž cena se vyšplhala na 30 miliónů korun a zpěvačku musela doprovázet ochranka.

Ani šperky, které Vendula sama se stylistou k modelům vybrala, ovšem nejsou za hubičku. Dva páry prstenů a náušnic zdobených brilianty a tanzanity vyjdou skoro na milión korun a bude na ně muset dávat velký pozor.

Reklama

Další články

Načítám