Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že se kvůli této televizní moderátorce pánové opožďují do práce, je asi přehnané tvrzení, na druhou stranu, pokud je řeč o mužích patřících k 2,2 miliónům jejích sledovatelů na Instagramu (před pár měsíci se objevila zpráva, že mezi jejími instagramovými fanoušky snad má být i Cristiano Ronaldo, jenž měl lajkovat některé její snímky), jistou pozornost ranním zprávám o počasí asi věnovat budou...

Účet třiadvacetileté blondýnky Sol Perez je totiž plný dráždivých snímků, nejčastěji jen v plavkách, v prádle, ale i bez něj. V Argentině, kde žije a pracuje pro kanál TyC Sports, mají televize, zdá se, pro moderátorky o něco volnější pravidla než u nás. Některé snímky jsou opravdu hodně odvážné.

Podstatné části její fanouškovské základny se takový obsah líbí, o čemž svědčí i čísla - lajky počítá i na statisíce -, ale najdou se i odpůrci. Podle jednoho z nich nikdo nestojí o to, vidět její intimní místa: „Zveřejni něco smysluplnějšího, než je tvůj zadek,“ píše. Další je k ní ještě kritičtější: „Není hezká, vlastně je hnusná. Nebyla by nic bez toho svého zadku, který si může nechat voperovat každý,“ míní, že její pozadí není vytvarované sportem, ale umělé. Posuďte na fotkách.

Ještě populárnější rosničkou je její kolegyně z Mexika Yanet Garcia.

Reklama

Další články

Načítám