Hlavní obsah
Článek

Anna Polívková (44) a Michal Kurtiš (28) se do sebe zamilovali během šesté řady taneční show StarDance, kterou společně vyhráli. Tehdy se psal rok 2013 a sympatický pár spolu žije dodnes.

O ruku ale Michal Aničku ještě nepožádal, a tak si na pořádnou veselku v krásných svatebních šatech musí herečka ještě počkat. Jaké by to bylo, kdyby s Michalem konečně stanula před oltářem, si Polívková vyzkoušela aspoň ve filmové komedii Milana Cieslara Špindl. Jen toho ženicha měla tak trošku jiného, byť vášeň pro tanec mají společnou...

Polívková oblékla bílé svatební šaty na zasněženém svahu ve Špindlerově Mlýně. Šťastným ženichem byl herec, tanečník a porotce StarDance Jan Révai. Ten ve filmu ztvárňuje lyžařského instruktora.

Polívková v komedii hraje jednu ze tří sester, jež vyrazí na lyžovačku do Špindlu. Dámy mají v plánu užít si odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. O svatbě s Révaiem se Polívkové jen zdá, protože nakonec skončí v náruči úplně jiného muže.

Zato Jan Révai šel během natáčení horské komedie z jedné ženské náruče do druhé. V posteli měl polonahou Alici Bendovou (50) a do kalhotek se vkrádal i Anitě Krausové. Tu diváci znají například díky roli prostitutky v seriálu Pustina. Dámy si pak přijdou na své při pohledu na Révaiovo vypracované tělo.

Špindl chce navázat na ty nejlepší tradice veseloher z prostředí českých hor, jako byly filmy S tebou mě baví svět, Sněženky a machři, Snowboarďáci nebo nedávná Padesátka. V hlavních rolích si zalyžují také David Gránský (32), Kateřina Klausová a Oldřich Navrátil. Na krkonošských svazích a v horských chalupách se objeví i Karel Zima, Jakub Kohák, Marek Vašut či Lukáš Pavlásek. Na Špindl se diváci mohou těšit od 21. prosince.

Reklama

Další články

Načítám