Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Novou vůni pro muže před nedávnem představila známá česká módní značka Pánské obleky BANDI. Originální parfém BANDI Aprimé for Men sklidil takový úspěch, že byl hned po uvedení na trh vyprodán. Nyní je opět dostupný a stal se z něj vánoční bestseller. Čím je tento parfém tak výjimečný?

Originální kombinace prvotřídních ingrediencí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Parfém BANDI Aprimé for Men přináší do světa pánských vůní zcela nové a originální aroma. Mužná vůně, plná svůdných esencí z exotických dřevin a koření, je vyrobena z prvotřídních ingrediencí. Tuto jedinečnou kompozici, která prezentuje opravdového muže, vytvořila značka BANDI ve spolupráci s francouzskými parfuméry. Není proto divu, že výsledkem je zcela výjimečná parfémová voda, která si získala obdiv mužů i žen.

Parfémová voda není běžná toaletní voda

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při použití parfému BANDI Aprimé for Men budete vonět opravdu dlouho. Nejedná se totiž o běžnou toaletní vodu, jejíž účinek rychle vyprchá, ale o kvalitní parfémovou vodu. Vyšší koncentrace vonných látek zaručuje, že budete vonět po celý den. Nevtíravá, a přesto zajímavá vůně parfému dokonale doplní vaši osobnost. Proto ji doporučujeme do zaměstnání nebo pro různé společenské události v kteroukoliv denní dobu.

Tip na dokonalý dárek pro muže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud hledáte originální vánoční dárek, kterým muže zaručeně potěšíte, pak je pro vás parfém BANDI Aprimé for Men tou nejlepší volbou. Luxusní parfémová voda v elegantním balení je dokonalým dárkem, kterým uděláte radost každému muži. Tuto ověřenou vůni doporučuje herec Martin Stránský.

Pouze nyní pořídíte parfém se slevou až 400 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pánskou parfémovou vodu BANDI Aprimé for Men nyní pořídíte v akci za zvýhodněnou cenu 1.290 Kč. Tuto akci můžete navíc kombinovat s vánočním dárkovým poukazem, nebo slevovým poukazem, které obdržíte zdarma ke každému nákupu ve značkové prodejně Pánské obleky BANDI i v e-shopu. Parfém tak získáte za mimořádnou cenu 1.090 Kč a ušetříte 400 Kč oproti běžné ceně. Využijte tuto jedinečnou příležitost a nakupte nyní parfémovou vodu BANDI Aprimé for Men za mimořádnou cenu.

Další články

Načítám