Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Narodila se v Polsku, ale od pěti let žije v USA. Kariéru Joanna Krupa (45) zahájila jako modelka a dařilo se, postupně se začala objevovat na obálkách magazínů jako Maxim nebo Playboy. Dalším krokem k tomu, stát se ‚slavnou‘, bylo účinkování v show Dancing with the Stars, která se těší velké divácké oblibě. Příležitost dostala i v několika filmech, ale sláva z toho nevzešla. Pózování jí jde mnohem lépe než hraní, i proto si ji pozvali jako porotkyni do polské verze soutěže hledající topmodelky.

Hodně publicity jí zajistila i reality show Real Housewives, která má několik odnoží podle míst, kde ony ‚paničky‘ bydlí. Krupa se účastnila verze z Miami, a přestože je to už pár let zpátky, média ji stále za ‚hvězdu‘ tohoto pořadu označují. Anebo za Barbie z Malibu, právě tam fotila kolekci plavek inspirovaných krajkovým spodním prádlem.

Dnes Joannu už ji nemíjejí pozvánky na akce typu Maxim Hot Party, ale i filmové premiéry, večírky kosmetických značek a další. Možná to nejsou úplně ty nejprestižnější večírky, ale rozhodně jde o lukrativní záležitosti. I díky nim si s manželem mohli dovolit pořídit dům v Miami za 1,34 miliónů amerických dolarů. S majitelem nočních klubů v Los Angeles Romainem Zagem se ale v srpnu rozvedli a nemovitost se nyní snaží za dva milióny USD prodat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám