Hlavní obsah
Článek

Kultovní americký seriál Dallas, který se točil kolem bohaté rodinky naftařských magnátů Ewingů, opanoval v devadesátých letech obrazovky snad všech českých domácností.

První díly tohoto oblíbeného seriálu se ale natáčely už v roce 1978 a jednu z hlavních ženských rolí v něm ztvárnila herečka Victoria Principal.

Dnes sedmašedesátiletá dáma se proslavila coby Pamela Barnes Ewingová, manželka Bobbyho Ewinga. Victorii role v Dallasu vynesla roku 1983 nominaci na Zlatý glóbus pro nejlepší seriálovou herečku.

Ač tato půvabná herečka brzy zakotví mezi sedmdesátnicemi, vypadá pořád jako šmrncovní dáma a určitě byste jí hádali mnohem méně. Za mladistvou vizáž hvězdy Dallasu může kromě zdravé životosprávy určitě i láska.

Fotografové ji zvěčnili na zamilované procházce po pláži v Malibu s o deset let mladším kameramanem Rickem Osbornem. Herečka je zjevně zamilovaná až po uši a moc jí to slušelo.

Pohledná Američanka narozená v Japonsku po Dallasu dostávala spíše role do televizních filmů s nižším rozpočtem. Jejím posledním počinem byl snímek i stejnojmenný seriál Titáni. Kromě herectví se však Principal věnovala také psaní knih a podnikání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám