Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a blogerka Nikol Moravcová (36) si v listopadu se svým snoubencem užívala v Abu Dhabi na nejluxusnější dovolené v životě.

Na odpočinek v sedmihvězdičkovém hotelu, krásné moře a nekončící léto, teď jenom vzpomíná. O postavičku v plavkách ale své fanoušky nepřipravila.

O víkendu si zajela do Špindlerova Mlýna, kde si kromě lyžovačky na zasněžených svazích dopřávala relax v pro změnu čtyřhvězdičkovém hotelu. Záběr z vířivky samozřejmě nezapomněla zveřejnit na sociální síti i s patřičnou sexy pózou.

Příští rok bude mít Nikol Moravcová napilno. A to nejen pracovně. S přítelem Karolem totiž chystá svatbu a už teď všechno pečlivě plánuje.

„Začínám řešit šaty a další věci. Už nám nabídli oblek, prstýnky. Všechno mám přednaplánovaný. Těším se, až budeme svoji," řekla nedávno Super.cz nadšená Nikol s tím, že by na svatbě ještě nechtěla být těhotná.

"Bojím se, abych neotěhotněla. Antikoncepci neberu docela dlouho, takže budeme mít co dělat. Držte nám palce," nechala se slyšet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám