Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co tak asi modelky dělají ve svém volném čase? Často se věnují sportu, to beze sporu. Chodí běhat, do posilovny, na jógu. Fotek slavných i méně známých tváří, vycházejících z posiloven a různých studií, je nepřeberné množství. Alternativou je i návštěva zkrašlovacího salonu. No a relaxace na pláži je pak příjemnou třešinkou na dortu.

Kamarádky Danielle Herrington a Raven Lyn ale i u vody ladily formu, jen v trochu jiném pojetí. Vzájemně se fotily a hledaly nejlichotivější úhly a pozice svých těl. Jako modelky, které mají co dočinění s plavkovým vydáním magazínu Sports Illustrated musejí vědět, jak se nejlépe objektivu nastavit, aby byl výsledek perfektní. A to chce jistou praxi. Danielle je na stránkách posledního čísla a Raven byla nedávno ohlášena mezi nováčky, kteří zaplní nadcházející vydání.

Jako tváře Sports Illustrated Swimsuit do Miami dorazily i proto, aby propagovaly nadcházející akci magazínu, která se uskuteční v únoru.

Reklama

Další články

Načítám