Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sofia Richie (19) za sebou má společenský debut po boku o patnáct let staršího partnera a otce tří dětí, osmiletého Masona, pětileté Penelope a dvouletého Reigna, Scotta Disicka, a teď se mladá dcerka zpěváka a skladatele Lionela Richieho odměňuje u moře. Zájem o ni je na pláži mezi fotografy logicky větší než během oficiálního focení někde před bannery sponzorů, a tak jsou její kroky poctivě zdokumentované.

Dny Sofia tráví na Miami, opalováním i aktivním odpočinkem. Pro ten zvolila jízdu na vodním skútru, kterou si vychutnala s téměř dětskou radostí.

Na Floridu se nyní sjíždějí lidé kvůli veletrhu umění Art Basel a jeho doprovodným akcím. „Být viděn(a)“ na tomto veletrhu se stává prestižní záležitostí, kterou si mnohé celebrity nenechávají ujít, ať už se o umění zajímají, či nikoli. Sofia má blízko především k hudbě, logicky vzhledem k prostředí, v němž vyrostla. Budeme-li za umění považovat i módu, tak v té už si stihla ‚udělat‘ jméno, které pro propagaci svých modelů volí třeba Stella McCartney nebo Madonna.

Reklama

Další články

Načítám