Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejslavnějších topmodelek všech dob Cindy Crawford je pořád neuvěřitelná kočka. I v pětačtyřiceti si udržuje perfektní postavu a vypadá téměř stejně jako v době své největší popularity. Crawford byla naposledy k vidění ve středu v Moskvě, kam přijela prezidentovi společnosti Omega Stephenovi Urquhartovi pomoci se slavnostním otevřením nového butiku této prestižní švýcarské hodinářské firmy.

Butik se za účasti Crawford otevíral v největším obchodním domě v Rusku zvaném GUM, který se nachází v srdci Moskvy na Rudém náměstí. Americká modelka zvolila na tuto událost pouze černou barvu. Oblékla si halenku s volánky kolem výstřihu, úzkou sukni ke kolenům s vysokým pasem a šněrovací kotníkové sandálky.

Hnědovláska, jež patřila mezi modelky nejslavnější éry spolu s Claudiou Schiffer (41), Naomi Campbell (41), Elle Macpherson (48) či Lindou Evangelistou (46), byla známá především díky své charakteristické pize nad rtem. Za svou kariéru se objevila na stovkách titulních stran mnoha časopisů po celém světě. Televizní stanice VH1 ji vyhlásila třetí nejžhavější ženou 90. let. Kromě modelingu se Cindy vrhla i na dráhu herečky. V hlavní roli se představila například v akčním filmu Jako štvaná zvěř z roku 1995.

Reklama

Další články

Načítám