Hlavní obsah
Článek

Asi bychom ve světě šoubyznysu těžko našli někoho, kdo by na minulých deseti letech dokázal efektivněji demonstrovat, jak takový jo-jo efekt opravdu funguje. Metabolismus britské televizní hvězdičky Chanelle Hayes (30) se k ní chová jako záškodník, odmítá spalovat tuky, na které krom cukrů z její stravy mění snad i vzduch, který vdechuje. A momentálně je Chanelle zase ´velká´. Hodně. Proti své štíhlé variantě možná dvojnásobná.

Zřejmě neprožívá zrovna šťastné období, protože návaly chutí, kterým nedovede odolat, se u ní objevují většinou, když je ve stresu. Nadměrné množství toho všeho, co sní, má pak na ni podobné účinky jako silné antidepresivum. Bohužel, s velmi krátkou dobou účinnosti.

Britové už dávno zapomněli na většinu účinkujících z deset let starého ročníku Big Brothera, v němž se jim jejich krajanka představila jako štíhlá a pohledná dvacetiletá dívka, ale Chanelle znají právě kvůli jejímu smutnému údělu a vytrvale očekávají, v jakém těle bude, až si jí všimnou příště.

Chanelle, která si po ukončení svého účinkování v show navíc otevřela prosperující cukrárnu, je doslova otrokem neustálého souboje s nadváhou. Když na časové ose sledujete její snímky z uplynulých let, začne na vás po chvíli působit dojmem nafukovací hračky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám