Hlavní obsah
Článek

Poslední rok prožila modelka Nikola Buranská (31) vztahový veletoč. Kvůli provalenému románku s hokejistou NHL Jakubem Voráčkem jí krachl sedmiletý vztah s fotbalistou Filipem Novákem, i když už s ním byla zasnoubená. "Zásnubní prstýnek jsem samozřejmě vrátila, to je slušnost," řekla nám Nikola, když se téměř po roce objevila ve společnosti.

Modelka jako by na rok úplně zmizela ze světa. Zrušila i svoje stránky na sociálních sítích. "Pravda je, že jsem si potřebovala od všeho odpočinout. Dávala jsem si život do pořádku. Komu by se chtělo chodit před média a vysvětlovat, co se stalo," mínila Buranská, která ani nyní nechtěla svoje vztahy moc pitvat. "S Jakubem Voráčkem spolu nejsme. Nechtěla bych se k tomuto tématu vyjadřovat. Momentálně jsem single," řekla mimo jiné Super.cz.

Další minimálně tři měsíce ji opět neuvidíme. Odlétá totiž za modelingem do Indie. "Moc se na to těším. V zahraničí je mi dobře. Nečekám od toho bůhvíco, přece jen je Indie drsnější země, nikdy jsem tam nebyla. Během příštího týdne odletím, budu tam i přes Vánoce a Nový rok, ale bude nás tam víc Češek a Slováků, tak tam určitě nějaké tradice dodržíme a uděláme si třeba stromeček," věří Nikola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám