Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Vojta Drahokoupil alias Vojta D se při natáčení svého nového klipu pěkně zapotil. Doslova se ocitl, jak sám název klipu říká, V bílých peřinách. Po dvou zraněních ve formě zlomenin, která si nedávno protrpěl, hrozilo, že by v sérii svých nemocí mohl pokračovat. Klip se totiž kromě interiérů natáčel také ve venkovních prostorách, a to na horách, kde byly teploty už výrazně pod bodem mrazu.

"Čekali jsme s natáčením klipu, až napadne sníh. Venku byla opravdu zima. Natáčely se i scény, ve kterých jsem seděl ve sněhu jen v lehkém oblečení. Při natáčení jedné scény jsem uklouzl, tak už jsem se bál, že bych mohl tento rok završit třetí zlomeninou," řekl Super.cz Vojta, který nakonec skončil "jen" s virózou.

Vojta ke spolupráci oslovil děti z dětských domovů pod záštitou Nadačního fondu Hanky Kynychové. "Natáčení s dětmi z dětských domovů ale bylo skvělé. Mám z toho obrovskou radost," upřesnil zpěvák, jehož klip vyjde v neděli.

Sama cvičitelka si ve videoklipu také zahrála i se synem Filipem, který aktuálně moderuje na dětské televizi Tuty. "Moc ráda jsem Vojtovi pomohla se svým týmem i synem Filipem v realizaci natáčení tohoto klipu. Děti si to skvěle užily a moc se těší, až klip vyjde ven,“ dodala Kynychová.

Zpěvák se kromě sólové dráhy věnuje také muzikálům. V současné době účinkuje v Divadle Broadway v novém muzikálu Michala Davida Muž se železnou maskou, kde v titulní roli krále Ludvíka XIV. alternuje s Janem Kopečným a Davidem Gránským.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám