Hlavní obsah
Článek

Herec a dabér Leonarda DiCapria Michal Jagelka (34) je už nějaký ten pátek oficiálním registrovaným partnerem televizního a rozhlasového moderátora různých talkshow Aleše Cibulky (34). Málokdo ale ví, že tenhle harmonický páreček se zásadně neoslovuje jménem. "Říkáme si kočko nebo táto," shodují se partneři, kteří vychovávají dvě kočičí "děti". Podívejte se na video, ve kterém o svém zvláštním oslovování oba hovoří.

Kdekdo by spíš čekal, že si hrají na taťku a mamku, jenže všechno je jinak. "Jsme oba tátové našich dvou barmských kocourů. Proto si říkáme kočko nebo táto," uvádí svorně Michal s Alešem. "Za těch jedenáct let jsme si nikdy neřekli křestním jménem. Jen Michal mně jednou, jinak ne," říká Cibulka. Ten nedávno pokřtil již počtvrté svůj Kalendář pro filmové pamětníky, podruhé pak i pro ty televizní.

Jeho díla mají úspěch, přesto na nich nezbohatne. "Rád bych vám ukázal smlouvu, podle které mám z jednoho kalendáře sedmnáct haléřů. Jednou z nás určitě milionáři budou, ale určitě ne z prodeje kalendářů," tvrdí Cibulka, který například moderuje rozhlasový Tobogan, televizní pořad O češtině a nově také úspěšnou talkshow Kolo plné hvězd.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám