Hlavní obsah
David Zápal
Článek

U Marie Doležalové (37) už jsme si zvykli na to, že se od ní, co se herectví týče, může čekat úplně všechno! Tahle dívka, kterou před lety proslavila role Saši v Comebacku, ale ještě více známá je díky blogu a následné knížce Kafe a cigárko (na základě ní vznikl i seriál), se nyní objevila i ve velmi lechtivém seriálu, v němž představuje nezkušenou slepici. Mrkněte si, jak se na ní maskéři, kteří ji postaršili, a kostyméři vyřádili!

Slepice by se však asi slušela napsat s velkým S. Maruška se totiž stala hvězdou seriálu Krmelec u Muflona serveru Stream.cz, v němž vystupují slavní herci v roli opíjejících se zvířátek. Jde o jakési vtipné bajky z animální hospody.

A v třetím díle nazvaném Porno plném štětek či kočiček, koz či bobrů (trošku jiných, než by si člověk mohl na první dobrou představit), hraje naivní moravskou Slípku ze statku, z které jsou Zajíc Pavla Lišky, Medvěd zlého bankéře z reklamy Tomáše Jeřábka či hospodský Muflon Pavla Šimčíka úplně hotoví.

Díl má vysokou sledovanost a to nejen kvůli „zaječím liškovinám“ známého herce, ale právě i kvůli tématu, jež tvůrci opět pojali velmi originálně. Snad se ale na ně nebudou zlobit věřící, protože i z Ježíše udělali zástupce živočišné říše!

„Měla jsem jen jeden natáčecí den, ale zato nejvtipnější z celého mého roku,“ napsala k natáčení Doležalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám