Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoce jsou už opravdu skoro za dveřmi. A na oblíbeném e-shopu Astratex.cz právě začaly vánoční výprodeje. Možná máte všechny dárky pohromadě a už si jen vychutnáváte předvánoční atmosféru s punčem v ruce. Pokud vám ale ještě něco chybí, nakupte v pohodlí domova a s krásnými vánočními slevami.

Něžná a okouzlující

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pořídit nádherné kousky prádla za skvělé ceny, to potěší dvojnásob. A můžete toho využít i k nákupu dárků. Okouzlující košilka Virginia je ušitá z příjemného viskózového úpletu a své majitelce poskytne nejen elegantní vzhled, ale i absolutní komfort. Krajkové sedlo zdůrazní ženskost a mírně se rozšiřující střih, kopírující siluetu těla, se postará o naprosté pohodlí.

Černá a červená, nebezpečné spojení?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dominantní kombinace červené a černé vás nenechá na pochybách, těmto barvám to spolu prostě náramně sluší. Podprsenka Dolores má vyjímatelné vycpávky a okouzlující krajkový vrchní díl, pod kterým prosvítá nádherná červená. Díky pružné krajce s jemnou kresbou ale působí měkkým, ženským dojmem.

Elegance převlečená do saténu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Okamžitě si vás získá i saténová košilka Victoria. Splývavý satén s decentním leskem a nadčasová černá dělá divy. Ve spojení s jemnou průhlednou krajkou a ve střihu, který lichotí postavě, bude ideálním dárkem pro dámu jakéhokoliv věku.

Praktická elegance do kanceláře

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Do kategorie spodního prádla patří i dámská body. Už dávno nemusí mít jen podobu přiléhavého trika, ale může vypadat i jako jemná, průhledná halenka. Přesně takové je body Karen. Jeho výhodou je i to, že oproti klasické halence netvoří nevzhledné sklady v přiléhavých kalhotách nebo sukni.

Pro absolutní pohodlí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vytvořte si ty nejlepší podmínky pro dobrý spánek. Pyžamo Do You Love vám zaručí absolutní pohodlí. Navíc je šité z úpletu se speciální technologií, díky které se látka a švy ani po několikanásobném vyprání nesrážejí a drží svůj tvar.

Další články

Načítám