Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jsou svoji čtyřiadvacet let, o dva roky déle randí, a i zažili spolu hodně krušné časy. Přesto se milují možná ještě víc než před lety! Řeč je o zpěvákovi Marcelu Zmožkovi, synovi Jiřího Zmožka, a jeho manželce Petře. Ta doteď muži, jenž byl známý už v osmdesátých letech, dělala „jenom“ manažerku, teď spolu ale začali i zpívat. Posuďte sami ve videu, jestli se jim romantický song povedl, a přečtěte si příběh o jejich společném životě!

Sám Zmožek je autorem řady poměrně známých duetů, namátkou vzpomeňme Říkej mi táto pro Jakuba Smolíka. Teď si tedy jeden s názvem V krajinách snů vyrobil i pro čistě rodinnou záležitost.

„Už se mnou dřív začala zpívat dcera Emilka, teď i manželka. Pořád jsem někoho hledal, nakonec jsem zpěvačku našel doma. Petra to odmítala, nechtěla, ale teď se jí zpívání zalíbilo,“ pochlubil se Super.cz Zmožek. Ten míval řadu problémů, včetně psychických a s alkoholem, a než se před pár lety objevil na špici a začal vydělávat pořádné peníze, zažil i velkou chudobu. Petra s ním však vždy měla svatou trpělivost.

„Myslím, že s Petrou jsme na český šoubyznys celkem držáci. Je úžasná. Mám v ní kamaráda, a to je nejvíc ze všeho. Spolu se smějeme, prožíváme smutky, každou situaci. Jsme spolu každou chvilku, kdy je to jen možné. Narodila se pro mě,“ mluví dojemně o své ženě.

Ta o manželovi, který je především u dříve narozených velmi populárním zpěvákem, také mluví možná kupodivu v superlativech. „Prožili jsme opravdu těžké věci, ale všechny jsem je vydržela. Určitě bych ale byla nerada, kdyby to vyznělo, že nějak trpím. Naopak. Pozitiva u Marcela převažují, jinak bychom spolu nebyli. Manžel je především perfektní táta (kromě osmileté Emilky mají i devatenáctiletého Samuela - pozn. red.) a partner. Samozřejmě někdy přijdou chvíle, kdy se na něj chvilku mračím, ale protože náš vztah je založený na tom, že jsme parťáci, dobře nám to spolu funguje,“ přidala k tomu Petra Zmožková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám