Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdysi vydělával milióny, ale nezřízený život plný drog a gamblerství z něj udělal chudáka! Řeč je o bývalém členu Luneticu Martinu Kociánovi (47). Nemá peníze a čelí i exekucím!

„Momentálně dělám barmana. Mám problémy s penězi, vlastně vůbec žádné nemám. Potřeboval bych si udělat finanční polštář,“ přiznal nám Martin, který se po delší době plné průšvihů snaží postavit na nohy a dát si do pořádku život.

„Je na mě několik exekucí asi za dvě stě tisíc korun. Ale všechno se dá splatit. Momentálně nesplácím, moc nemám z čeho, ale rozhodl jsem se přestat strkat hlavu do písku a všechno postupně vyřešit,“ svěřil se Kocián.

O exekucích už ví delší dobu, ale neřešil je. „Jde o zdravotní a sociální pojištění a pak ještě o nějaké další věci. Asi mi bude trvat třeba další čtyři roky, než to splatím, ale chci to mít z krku,“ dodala bývalá hvězda, která doufá, že si i zbývající členové Luneticu všimnou, jak na sobě zase pracuje a třeba ji časem opět přiberou zpátky. Před několika lety se ho právě kvůli nespolehlivosti a průšvihům zbavili, ale Martin věří, že jeho momentální vzorné chování ocení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám