Hlavní obsah
Článek

Na Stříbrnou neděli už jsou Vánoce opravdu za rohem a mnozí už mají vánoční dárky pro své blízké hezky schované hluboko ve skříni. Možná ale také patříte k těm, kdo o dárcích dlouho přemýšlí a nechává si vánoční nákupy na poslední chvíli. A to se vám vyplatí. Dnes totiž končí oblíbené Stříbrné dny MOSHNA a vy tak máte ještě možnost koupit dárky za skvělé ceny.

Vyřešte svůj problém s vánočními nákupy ještě dnes

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stříbrnou nedělí končí týden oblíbených Stříbrných dní úspěšného českého výrobce šperků MOSHNA. Využijte dnes poslední možnost dopřát si nákup mimořádných stříbrných šperků za opravdu mimořádné ceny. Nechte se překvapit širokou nabídkou dechberoucích něžných i elegantních vzorů pro ženy, chlapáckých kousků pro pány či roztomilých šperků z dětské kolekce Jungle Pinkee pro vaši malou princezničku. Potěšte se dvakrát a nakupte dnes levněji vybrané šperky pro sebe či jako dárek k Vánocům, nebo úplně klidně jen tak pro radost. A pokud to nestihnete do neděle, ceny vás i tak příjemně překvapí.

Darujte výjimečné šperky jako projev výjimečného vztahu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete-li sobě či svým blízkým dopřát něco opravdu výjimečného, nechte se okouzlit stříbrným příběhem nové kolekce MOSHNA Exclusive, která svou krásou a kvalitou uchvátila i japonský módní trh a nyní je jako horká novinka k dostání i doma v Česku. Designéři této limitované kolekce se inspirovali pohádkovými kraji Dálného východu, kde vám v pomalém rytmu času lehce zamotá hlavu omamná vůně lotosu a růžových kvítků sakury. Nechte se v této hektické předvánoční době vtáhnout do atmosféry tiché hudby, líbezných vůní a šustícího hedvábí. Staňte se na jeden klik součástí tohoto osobitého příběhu.

Pro malé princezny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Taky máte rádi, když krása ctí i dobré řemeslo? Užijte si pod stromečkem radost ze špičkového designu českých šperků MOSHNA snoubícího se s mimořádnou kvalitou. Pečlivé zpracování každičkého detailu a kvalitní stříbro 925/1000 zaručují, že se z krásy a třpytu vybraných kousků budete moci těšit po dlouhou dobu. Ochranná vrstva rhodia či čistého stříbra na povrchu vybraných šperků pečuje o zdraví a chrání před alergickou reakcí. Velkou péči o zdraví máme na paměti i při výrobě speciálních dětských šperků značky Jungle Pinkee určených pro naše malé princezny. Vyberte na eshopu stříbrný dárek pro vaše holčičky ještě dnes.

Jak si vybrat to pravé

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nemůžete si mezi tou spoustou nádhery vybrat? Máme pro to pochopení. Pokud si nejste jisti, jestli vaši drazí více ocení něco výrazného či spíše jemný kousek, nevadí, umíme to zařídit i tak. Potěšte je prostě dárkovým voucherem MOSHNA, ať si sami zvolí to pravé. A navíc máte dárek hned, protože voucher vám během chvilky přijde do mailu. Pokud si chcete šperky více prohlédnout, navštivte některou z vybraných prodejen drogerií Teta nebo Albi. Ale když si chcete vybrat hezky z tepla domova, prostě jen klikněte na www.moshna.cz a vyberte si nejkrásnější dárky ještě dnes. A neváhejte, šperky vyrábíme v limitovaném množství.

Další články

Načítám