Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Julieannu Goddard znají její fanoušci spíš pod přezdívkou YesJulz, pod níž vystupuje na Facebooku, Twitteru, Instagramu i Snapchatu. Obsah jejích profilů se však od všemožných módních a kosmetických blogerů a youtuberů podstatně liší. Konturování tváří a funkci nových modelů fénů Julieanna opravdu neřeší.

Sedmadvacetiletá blondýnka fanoušky zpravuje o rozmanitých uměleckých akcích, především hudebních. S tím souvisejí také produkty, kterým dělá reklamu. Byla to třeba sluchátka, komunikační aplikace, s propagací pomáhala také raperovi, jenž si říká 070 Shake.

Na dotaz, kdo vlastně je, odpovídá následovně: „Propagátorka značek, produkční eventů, publicistka, jsem miliarda věcí v jedné,“ uvedla a dodala: „Žijeme v době, kdy na internetu můžete říct, že něco jste, a stanete se tím.“ Že by v tom tkvěl její úspěch? Proč by ne, vždyť říká: „V čem jsem opravdu dobrá, je to, že když máte TV show, film, píseň nebo cokoli, co potřebujete zpropagovat, mám skvělou možnost dát o tom vědět stovkám tisíc lidí.“

Téhle dobře stavěné blondýnky si ale nevšímají jen paparazzi na plážích v Miami, její internetové aktivity a obsah sociálních sítí už zaujaly i novináře z The Huffington Post i z The New York Times, přičemž první zmíněný list ji nazval královnou Snapchatu.

Reklama

Další články

Načítám