Hlavní obsah
Článek

Devatenáctiletá dcera Sylvestera Stalloneho Sistine je jako modelka na vzestupu. Podepsala smlouvu s agenturou IMG, která patří k těm největším a nejlepším, a čím dál častěji se objevuje na stránkách módních magazínů, na přehlídkových molech i v reklamách. A do svého ‚kalendáře‘ si ji pozval i magazín Love.

Slovo kalendář je v uvozovkách proto, že jde o krátká videa, která Love od prvního prosince postupně zveřejňuje. Účinkují v nich populární modelky, mnohé z nich znáte z kampaní spodního prádla nejen pro Victoria´s Secret, a že jde o hodně pikantní materiál, asi netřeba dodávat.

Letos se videa nesou v duchu posiloven a tělocvičen a modelky představují cvičenky. Konkrétně Sistine Stallone se ve videu objeví na žíněnce, v červených jednodílných plavkách, či body a kovbojských botách.

Její slavný otec mladou modelku v jejím snu podporuje. Což ji prý vzhledem k výchově a k tomu, že ji a její sestry Sophiu (21) a Scarlet (15) v dětství rodiče drželi mimo ‚oči‘ veřejnosti, udivilo. „K mému překvapení mě táta velmi podporuje. Řekl mi: Teď už je to na tobě, ne na mně‘,“ uvedla.

Velká pozornost médií se na všechny tři sestry snesla po vyhlašování Zlatých glóbů, kdy byly vybrány jako Miss Zlatých glóbů. „Totálně to změnilo náš život,“ uvedla k tomu Sistine.

Reklama

Další články

Načítám