Hlavní obsah
Článek

Nejkrásnější dárek ke třicetinám dostala od svého přítele Yuriho. Už po roční známosti blonďatou moderátorku Primy Lucii Špakovou požádal o ruku. A prsten, kterým se chlubí, je opravdu nádherný.

"Jen ho pořád nosím na prostředníčku, protože jsem ho nechávala už jednou zmenšovat, ale pořád je mi trošku velký, tak se bojím, abych ho neztratila. Vždycky jsem snila o tom, že můj zásnubní prstýnek nebude obyčejný kroužek s malým kamínkem, a splnilo se mi to," řekla, když nám ukazovala nádherně zpracovaný prsten s ozdobnými kameny.

"Přítel říkal, že ho sháněl po starožitnostech asi dva měsíce. Je někdy z roku 1940 a je opravdu překrásný. Říká se, že muž má koupit ženě zásnubní prsten v hodnotě svých třech platů a já se fakt neptala, kolik stál. Tenhle má navíc i historickou hodnotu. A to nemluvím o té osobní, co znamená pro mne," dodala Lucie, která se kromě natáčení pro televizi věnuje i svému projektu Štrůdl, inspirativním happeningům s atraktivními hosty z nejrůznějších oborů.

Lucka už řeší i svatbu. "Vzhledem k tomu, že Yuri je jedináček, asi sen o tom, že by to byla malá svatba někde v zahraničí, padne. Ale nechci ani žádnou klasiku s obědem, kde se potkají lidé, kteří se navzájem neznají. Ještě to řešíme," uzavřela Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám