Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud se vám líbí Anna Friel (41), kterou si domácí publikum s jistotou nejspíš vybaví její hlavní rolí v historickém dramatu Juraje Jakubiska Báthory, uděláme vám radost. V éteru jsou nyní aktuálně k vidění vášnivé erotické scény lesbické sekvence posledních epizod seriálu ´Já, společnice´ (The Girlfriend Experience), které půvabná britská herečka svým účinkováním ozdobila.

Dílo z let 2016 a 2017 je inspirováno stejnojmenným dramatem slavného Stevena Soderbergha z roku 2009 a popisuje příběh studentky právnické fakulty a stážistky v prestižní advokátní kanceláři, která nahlédne do polosvěta luxusních eskortních společnic. Ten ji postupně celou pohltí.

Lesbickou partnerkou Anny Friel je tu americká herečka Louisa Krause (31). V aktuální epizodě se Annu snaží svést, když spolu sedí na pohovce. Zdá se ovšem, že v tu chvíli jde o jednostrannou touhu a její snaha je Annou přijímána dost pasivně, resp. není nijak opětována.

Je k tomu důvod. Vztah obou postav, který vygradoval už v minulých epizodách prochází totiž krizí. Hrají v ní významnou roli další postavy příběhu i těhotenství jedné z nich. Krátké vysvětlení nám jistě fandové seriálu odpustí a my už za to nic dalšího nevyzradíme.

Reklama

Další články

Načítám