Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) zase jednou píchla do vosího hnízda. Na sociální síti zveřejnila sérii mikulášských fotek z let minulých, na kterých plačícího synka Kryšpína straší čert, Mikuláš a anděl.

„Mám stejný fotky jako on, srábotka po mámě,“ napsala pod snímky vyděšeného syna Agáta, jež si Kryšpínovo strašení nadmíru užívala. Na jednom ze záběrů dokonce drží plačícího Kryšpína v náručí Jakub Prachař (40).

Agáta byla vždycky provokatérka, ale asi nečekala, že se dočká i odsuzujících komentářů zřejmě od maminek, které svá dítka před čertem naopak chrání, protože se bojí, že by jejich strašení potomkovi způsobilo celoživotní trauma.

„Super trauma pro to dítě, také je na něm vidět, jak moc to miluje. Honit si lajky na dítěti, které je evidentně strachy bez sebe, je podle mě ubohé,“ zněl jeden z komentářů.

Další Agátu naopak bránili s tím, že trocha toho strašení dětem neuškodí. „Děti to někdy potřebují, moje dcera letos měla Mikuláše třikrát - na návsi, ve školce a dneska přišli k nám, dohromady šest čertů, trauma nemá žádné,“ bránila Agátu jedna z maminek.

Šestiletý Kryšpín už dnes samozřejmě ví, že čert je ve skutečnosti převlečená lidská bytost, ale o mikulášskou tradici nepřišel ani letos. A zjevně se všechno obešlo bez pláče a traumat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám