Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na přelomu tisíciletí k nám z Mexika dorazila telenovela Rosalinda, již si diváci oblíbili skoro stejně jako o pár let dříve Esmeraldu. Představitelka hlavní role letos oslavila 46. narozeniny, což by jí tipoval málokdo.

Latinskoamerická hvězda Thalia se u nás díky Rosalindě zviditelnila jako herečka, mnohem aktivnější je však na hudební scéně. Zpívat začala už v devíti letech a na kontě má 13 studiových alb. Za své zásluhy se dokonce před čtyřmi lety dočkala hvězdy na hollywoodském chodníku slávy. Herectví nestárnoucí Thalia už dávno odsunula na vedlejší kolej. Fanoušci ji mohou obdivovat jen ve videoklipech k jejím písním.

Slavná Mexičanka zase jednou všechny přesvědčila o svém nestárnoucím půvabu. V doprovodu manžela Tommyho Mottoly zpestřila premiéru televizního projektu 15: A Quinceañera Story. V New Yorku sklidila obdiv v červených šatech se srdíčky. Ty by se spíše než na zralé čtyřicátnici vyjímaly na panence. Thalia si však se svými 165 centimetry a štíhlou postavou může trochu infantilnosti dovolit.

Reklama

Další články

Načítám