Hlavní obsah
Článek

Kdo by to byl do ní řekl? Herečka Vanda Hybnerová (55) příští rok oslaví padesátiny! Do starého železa ale ještě rozhodně nepatří. Ve svém věku vypadá výborně i s minimem make-upu a zraje jako kvalitní červené víno.

Svou zásluhu na tom jistě má i mladší partner Jakub (35), který po boku sympatické herečky vystřídal Sašu Rašilova (51).

Hybnerová se brzy objeví v nové inscenaci Divadla Ungelt Život podle Jonesových.

„Když se mi poprvé dostal text do rukou zjistila jsem, že to není běžný příběh. V průběhu představení se neustále mění situace, je tam nemoc, naděje, vztahy i smrt, nejde ale o depresivní hru, protože jí nechybí ani trocha toho onoho vzácného koření. Tedy nadhled a vtip. Prozrazovat víc nemá cenu, prostě přijďte a uvidíte a uslyšíte,“ lákala diváky do divadla herečka, jíž to bez nánosů líčidel slušelo určitě víc, než když ze sebe s pomocí malovátek udělá před zrcadlem úplně jinou ženu.

Hybnerová se na jevišti potká také s Lucií Štěpánkovou, Ladislavem Hamplem a Miroslavem Táborským. Posledně jmenovaný si v psychologicky laděném příběhu pochvaloval hlavně zvolené protagonisty.

„Víte, když jsem dostal nabídku zahrát si roli Boba Jonese, příliš jsem neváhal. Jednak byl a je pro mě důležitý text, tedy příběh, který nabídneme divákům, i to s kým budu na jevišti hrát. Zásadní jsou samozřejmě úplně i všichni další, kteří mají s představením co do činění. A v tomhle případě to klaplo dokonale,“ lebedil si Táborský. Premiéra hry je naplánována už na 16. prosince.

Reklama

Další články

Načítám