Hlavní obsah
Článek

Že i on musí na konkurz, se ho hluboce dotklo. Vždyť ve Fantomovi opery více než dva roky účinkoval! Zpěváka Mariana Vojtka (50) jsme totiž potkali mezi "obyčejnými" uchazeči o titulní roli, kterou v minulosti zvládal na výbornou! Od září bude muzikál opět uveden v divadle GoJa Music Hall - a představitel hlavního hrdiny musel produkci přesvědčit, že na to stále má...

Marian v titulní roli opravdu exceloval. "Nemyslel jsem si, že když jsem to hrál dva a půl roku, budu muset opět přesvědčovat lidi na vyšších místech, že na to mám," svěřil Super.cz roztrpčeně.

"Producent František Janeček (79) mi ale vysvětlil, že majitelé licence potřebují vědět, zda jsme se za ty dva roky pauzy zlepšili, zhoršili anebo zůstali na stejné úrovni," krčil rameny a vystřihl svého Fantoma opery naprosto brilantně. Měli jsme chuť mu zatleskat, i když nešlo o představení, ale jen o ukázku pro nahrávku, která se posílá do Londýna.

"Doufal jsem, že budu ještě lepší než dřív, protože tohle dílo si zaslouží mít ty nejlepší zpěváky," byl spokojený se svým výkonem i Marian. "Už druhou sezónu hraju Ples upírů, který je stejně náročný jako Fantom opery. Máme za sebou dost představení, abychom podali krásné výkony," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám