Hlavní obsah
Článek

Od chvíle, kdy si jako malá holčička hrála s panenkami, toužila být maminkou. Jenže když nastal ten pravý čas, byla příliš obézní na to, aby otěhotněla. Lékaři jí to řekli jasně. Aby vůbec měla nějakou šanci přijít do jiného stavu, musí radikálně zhubnout. Jinak se může s vysněným miminkem rozloučit...

Alyson Syms (36) z Fleetwoodu v anglickém hrabství Lancashire už za sebou měla všechny možné negativní zkušenosti, kterými si obézní lidé prochází - včetně velmi nepříjemné školní šikany a diabetu. Ke změně životního stylu ji ale dohnala až touha po děťátku. V tu chvíli už vážila neuvěřitelných 152 kilogramů. "Jednoho lednového dne roku 2016 se k radikálnímu kroku konečně odhodlala. Tehdy se mi zdálo, že se za 18 měsíců vdám. Byl to tak intenzivní sen, že když jsem se probudila, začala jsem se bát, že bych se měla vdávat takhle tlustá. A přinutila jsem se k hubnutí. Mé usilí posilovala i touha po dítěti," vzpomíná Alyson.

Poté, co se přihlásila do speciálního hubnoucího programu, šla její váha radikálně dolů. A po zmíněných 18 měsících hubnutí už docílila váhy pouhých 74 kilo a svatba skutečně byla. S manželem se teď o dítě snaží. Podle lékařů už těhotenství nic nebrání. Alyson s nadbytečnými kily navíc zmizela i cukrovka.

Reklama

Další články

Načítám