Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Melissa Rauch, známá především ze seriálu Teorie velkého třesku, kde ztvárnila Bernadette, se stala maminkou. S manželem Winstonem Rauchem přivítali dcerku Sadie. Radost z potomka mají o to větší, že nyní sedmatřicetiletá Rauch v minulosti potratila.

„Jsem přešťastná, že vám mohu sdělit novinu, že naše nádherná holčička, Sadie Rauch, je na světě a naše srdce mohou samou láskou puknout,“ uvedla novopečená maminka na sociální síti.

Těhotenství oznámila v červenci, kdy také svěřila, že v minulosti prodělala potrat. V jediném vyjádření tehdy stálo, že je Melissa absolutně nadšená, ale „aby byla upřímná, tak kvůli tomu, že během minulého těhotenství o dítě přišla, se děsí toho, že by se to mohlo opakovat“. „Potrat, který jsem prodělala, vyvolal jeden z nejhlubších zármutků, které jsem v životě cítila,“ dodala s tím, že ztráta byla příčinou i depresí.

Rauch prý dlouho zvažovala, zda tuto citlivou informaci vůbec zveřejňovat. Ale rozhodla, že tak učiní kvůli ženám, které v minulosti také potratily a třeba ztratily naději.

Reklama

Další články

Načítám