Hlavní obsah
Článek

Letošní Vánoce pro něj budou nové hned v několika směrech! Tanečník a choreograf ze StarDance Marek Dědík (41) ten nejkrásnější dárek dostal s předstihem už na konci listopadu a letošní svátky bude poprvé trávit se svým novorozeným synem Bertramem a partnerkou Terezou v bytě, který si zrekonstruovali podle vlastních představ.

Své útočiště našli Marek s Terezou (oba původem z Moravy) v pražském Braníku. „Byt jsme hledali asi rok, než jsme našli místo, které nás okouzlilo na první pohled. Rekonstrukce trvala téměř celý další rok, jelikož jsme si všechno projektovali podle našeho vkusu,“ prozradil Super.cz Dědík s tím, že také výrazně přiložil ruku k dílu.

„Osobně jsem montoval všechny skříně, poličky, stoly,“ chlubí se Marek a dodává, že se při zařizování bytu svých snů s Terezou snad ani nehádali. „Polemizovali jsme vlastně jen nad odstíny jednotlivých pokojů. Jednou jsem vyhrál já, jednou Terezka,“ směje se.

Jako poslední v bytě zařizovali dětský pokojík, který Marek osobně vymaloval. A na co je v bytě známý tanečník nejvíce pyšný? „Určitě na naši koupelnu a ložnici. Tam jsem se vyřádil,“ dodává závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám