Hlavní obsah
Článek

Sama nechce být jen za sexy samičku, světu chce ukazovat i jiné kvality než své tělo. No, Eva Perkausová (30) se sice snaží, v tomto ohledu to má ale dost těžké - pány prostě stále nejvíc zajímají její křivky. A ty po dlouhé době zase předvede!

Moderátorka Top Staru se totiž ukáže na titulní straně kultovního pánského časopisu, který se po relaunchi opět vrací a vyjde rovnou v dvojčísle. Na jeho stránkách se v minulosti prezentovala celá řada krásek z řad předních českých modelek, hereček a zpěvaček. Nyní pomyslnou štafetu přebírá právě Eva Perkausová.

„Protože se jednalo o focení na titulní stránku časopisu Playboy, chvíli jsem váhala. Ale nakonec jsem se rozhodla nabídku přijmout. Přece jen, být u startu nové éry českého vydání tohoto kultovního časopisu je čest,“ říká Eva.

Součástí znovuuvedení časospisu je také exkluzivní kalendář, který bude společně s titulní fotografií 12. 12. vydražen a výtěžek bude věnován Nadačnímu fondu Kapka naděje. A jak bude kalendář vypadat?

„Evu v něm představujeme ve více polohách a trochu jinak než jen s jejím nezaměnitelným úsměvem, jak ji všichni znají. Hlavní koncept je ,hot and sexyʻ. V kalendáři jsou pouze černobílé minimalistické fotografie. Bez prvoplánových záběrů, ale zároveň provokativní, aby se zapojila fantazie. Věřím, že každý při pohledu na ně na plné obrátky zapojí tu svou," míní spolumajitel agentury Elite Prague Saša Jány, který měl na starosti kreativní koncept.

Evu fotil renomovaný fotograf Lukáš Dvořák, který působí převážně v Miláně. „Oblečená sama sebou. Hra stínů a skrývání věcí. Každý může při pohledu na záběry zapojit svoje představy. Silný make-up, umělá barevnost, to všechno je pryč. Světlo světa spatřila Eva decentní, uchovávající si svoji ženskost. Ona je osobnost, my jsme dodali světlo a styling,“ vzpomíná na tuto spolupráci Lukáš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám