Hlavní obsah
Článek

Sedmadvacetiletý Aaron je pro o generaci starší režisérku Sam Taylor-Johnson (50) životním úlovkem. Výrazný věkový rozdíl není pro tento manželský pár žádnou překážkou.

Filmařka, která stojí za erotickým trhákem Padesát odstínů šedi, svého zajíčka ulovila už v roce 2008. Tehdy mu ve svém filmu Nowhere Boy svěřila roli mladého Johna Lennona. Zrodila se láska, jíž nikdo nepředpovídal příliš dlouhé trvání. Sam a Aaron ale všechny překvapili. Před pěti lety spolu vstoupili do manželství a vychovávají dvě dcery - sedmiletou Wyldu a pětiletou Romy.

Aaron Taylor-Johnson letos získal Zlatý glóbus za vedlejší roli v dramatu Noční zvířata a zbavil se tak nálepky „manžel režisérky Padesáti odstínů šedí“. Zatímco hercovo renomé narostlo, hvězda jeho ženy pohasla. Sam se totiž nepohodla se spisovatelkou erotické ságy E.L. James a pokračování sadomasochistické romance už nerežírovala.

Když se pár, který od sebe dělí 23 let, objevil na charitativním galavečeru v Los Angeles, věkový rozdíl nebyl vyloženě do očí bijící. Aaron si totiž nechal narůst plnovous, takže nevypadal jako syn své partnerky.

Reklama

Další články

Načítám