Hlavní obsah
Článek

Je jí třiapadesát let, ale přezdívka The Body, neboli Tělo, k ní pořád sedí. A Elle Macpherson (53) to své také v branži stále aktivně a efektivně využívá. Dnes už hlavně pro své vlastní podnikatelské aktivity.

Být slavnou modelkou, v tomto případě supermodelkou, a nemít vlastní řadu oblečení, plavek, doplňků, případně kuchařku či cvičební program by byl skoro hřích. A Elle není výjimkou. Naplnila několik podnikatelských záměrů, jež jsou úspěšné ve Velké Británii i v její rodné Austrálii.

Některé se přímo nabízely: vlastní řada spodního přádla, plavek či kosmetika; jiné přišly spolu s životními změnami. Po druhém porodu (s finančníkem Arpadem Bussonem má syny Arpada Flynna a Aurelia Cya Andreu - pozn.) Elle například vytvořila linii podprsenek pro kojící ženy. Je také spoluvlastnicí značky WelleCo, jež na trh uvedla i mezi hvězdami populární doplněk stravy se zásadotvorným účinkem, jenž je v souladu s její alkalickou dietou.

Jako úspěšnou podnikatelku ji do své knihy The Game Changers, jež má pojednávat o ‚inspirativních a úspěšných ženách napříč světem‘, zařadily také spisovatelky Samantha Brett a Steph Adams.

Reklama

Další články

Načítám