Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Dejte svému domovu styl s novými elegantními sklenicemi Hot&Cool. Novinka, kterou si zamilovaly už tisíce zákazníků, nyní za exkluzivní ceny. Na výběr máte elegantní sklenice s ouškem, klasické sklenice v různých objemech nebo originální pivní sklenice či panáky. Každý typ dodáváme v sadě 2 kusů. Jedinečný doplněk pro váš domov i skvělý tip na dárek pro vaše blízké. Nyní na 4home.cz! Akce platí do 11. prosince, nebo do vyprodání zásob.

Univerzální použití

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Termo sklenice jsou ideálním doplňkem na servírování kávy, ale využijete je také na čaj, svařák, džusy či míchané koktejly. Čím barevnější nápoj, tím lépe vynikne jejich elegantní vzhled, ale styl dodají i obyčejné vodě. Díky široké nabídce typů sklenic si můžete stylově vychutnat například i pivo nebo svou oblíbenou pálenku.

Elegantní vzhled

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sklenice jsou ručně vyráběny z lehkého žáruvzdorného borosilikátového skla s dvojitou stěnou, takže po nalití nápoje vytváří skutečně dokonalý efekt, ať do nich nalijete kávu nebo třeba jen šťávu. Sklo je dokonale čiré a krásně lesklé, takže jsou ideálním doplňkem i pro slavnostní stolování – třeba ke štědrovečerní večeři.

Dokonalé termo provedení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky dvoustěnnému vakuovému sklu sklenice udrží delší dobu požadovanou teplotu nápoje – ať už studeného nebo teplého. Káva vám nevychladne a pivo nezteplá. Navíc vnější stěna nepálí ani nechladí a nerosí se, takže jsou sklenice velmi pohodlné na držení. Bez obav si z nich vychutnáte horkou kávu, pivo i osvěžující nápoj s ledem.

Vysoká odolnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sklenice možná na první pohled vypadají křehce, ale nenechte se zmást. Kvalitní žáruvzdorné borosilikátové sklo je oproti klasickému sklu odolnější, a to nejen vůči vysokým a nízkým teplotám, ale také vůči mechanickému poškození či chemikáliím. Můžete je tedy bez obav mýt v myčce nádobí.

Skvělý tip na dárek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky elegantnímu vzhledu a praktickému balení ve stylové krabičce jsou sklenice také ideálním nápadem na dárek – pro milovníky kávy, čaje i do domácího baru. Jejich jedinečný design zaujme na první pohled a přiznejme si – nějaká ta sklenice navíc se neztratí v žádné domácnosti. Obzvlášť, když tak skvěle vypadá.

Další články

Načítám