Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kelly Gale patří k vycházejícím hvězdám světového modelingu. Dvaadvacetiletá kráska ze Švédska je jednou z modelek ze stáje Victoria´s Secret, které už poněkolikáté zazářily v sexy prádélku na velkolepé módní show stejnojmenné značky.

Atraktivní seveřanka, jejíž otec pochází z Austrálie, momentálně žije v USA, ale na nezájem fotografů si nemůže stěžovat nikde. Ti ji nakonec sledovali právě až do Austrálie, kde si Kelly užívá dovolenou s přítelem Johannesem.

Na pláži tato kráska vystavila na odiv svůdné tělíčko v plavkách, které už propůjčila celé řadě věhlasných značek. Namátkou jmenujme například Chanel, Narciso Rodriguez, Tom Ford a mnoho dalších.

Jak už to tak bývá, k modelingu se krásná Švédka dostala vlastně úplně náhodou. Ještě v pubertě se věnovala sportu, konkrétně fotbalu (kopané se věnoval i její tatínek). Jejích půvabů si ale všiml hledač talentovaných modelek, jenž obrátil život exotické krásky vzhůru nohama. A to je možná jedině dobře, protože téhle krásky by u fotbalu byla opravdová škoda...

Reklama

Další články

Načítám